dijous, 9 d’octubre del 2014

L'educació abans i ara

En l'entrada anterior explicava una breu presentació sobre la temàtica d'aquest blog: serà una eina que ens servirà per documentar i narrar les nostres vivències i progressos de l'assignatura Processos i Contextos Educatius.
El que no vaig explicar, però, va ser com la vam començar.
Després que la Gemma Tur, la nostra professora, ens expliqués de què tractaria la matèria (cosa que ens va deixar molt sorpresos! Qui hauria imaginat que hauríem d'obrir una conta a Twitter, compartir fotografies via Instagram i escriure un blog?), ens vam organitzar en grups i vam crear un vídeo en el que havíem d'intentar transmetre la nostra visió del món de l'educació, és a dir, com la vèiem i com voldria que fos.
Així fou com, na Mar, na Yashir, en Jordi i jo vam fer la nostra primera incursió a Photopeach(És una eina que permet fer presentacions de diapositives (slideshows)).

L'educació abans i ara on PhotoPeach

En principi, el nostre vídeo tenia música de fons; però quan no domines una eina i tens pressa per acabar la tasca ja que la classe finalitza, passa el que passa... Així que no sabem com, el que havia de ser una súper presentació amb la banda sonora de la pel·lícula Carros de Fuego... Ha acabat sent una presentació sense música.
En aquest Photopeach, nosaltres volíem plasmar una metodologia caduca centrada en un llibre de text avorrit explicat a través de classes magistrals que genera alumnes desmotivats (visió actual) mentre que a partir de la meitat de la presentació, presentem una educació interessant i motivadora adaptada a la necessitat de tots amb l'ajuda de les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada